Licitatii si anunturi auto - Vanzare masini second hand

NouVizionare online în timp real

Descoperă noua opțiune de Vizionare Online în timp real pentru autoturisme

Timpul este o resursă prețioasă. Înțelegem cât de valoros este pentru tine și cât de mult din acesta este consumat de activitățile cotidiene, într-o zi care pare să aibă tot mai puține ore. La DirektCar, ne angajăm să îmbunătățim continuu experiența utilizatorilor noștri și să facem procesul de licitație auto cât mai transparent și accesibil. Suntem încântați să iti prezentăm noua noastră optiune de vizionare online în timp real a autoturismelor!

Ce este optiunea de Vizionare Online?

Funcția de vizionare online în timp real permite utilizatorilor să participe la sesiuni live de prezentare a autoturismelor disponibile la licitație, similar cu un apel pe Zoom sau Skype. În aceste sesiuni, vânzătorul și potențialii cumpărători interacționează în timp real, oferindu-si o experiență autentică de vizionare.

In timpul sesiunii de vizionare online doar camera vanzatorului este pornita si va fi folosita de catre vanzator pentru a arata parti ale mașinii, la cererea cumpărătorilor.

Cumpărătorii au camera oprită dar au acces la microfon și pot vorbi cu vânzătorul în direct.

Cum funcționează vizionarea online?

Loghează-te în contul tău direktcar. Doar utilizatorii logați pot să acceseze vizionarea online.

Uită-te după textul “Vizionare online” în listările lot-urilor și în paginile de detalii lot

Vezi când începe vizionarea online în secțiunea “Vizionare online” din pagina de detalii lot

Dacă vizionarea nu a început încă, apasă pe „Intră în lobby” și așteaptă împreună cu alți cumpărători ca vânzătorul să se alăture.

Dacă vizionarea a început, apasă pe „Intră în întâlnire” pentru a participa la sesiunea live unde vânzătorul prezintă autoturismul în timp real.

Asta-i tot. Ai intrat în întâlnirea unde este prezentat autoturismul. Poți pune întrebări despre autoturism în timp real.

Loghează-te în contul tau direktcar. Doar utilizatorii logați pot să acceseze vizionarea online.

După ce ai completat detaliile autoturismului și lotul a fost aprobat, În pasul în care stabilești detaliile licitației, bifează opțiunea 'Doresc vizionare online'.

Vizionarea online va avea loc la data și ora selectate în acest pas.

Lot-ul tau va fi marcat cu textul “Vizionare online” în listarile lot-urilor și în paginile de detalii lot

Accesează de pe un dispozitiv mobil pagina lotului tău la data și ora pe care ai ales-o pentru vizionare și dă click pe “Începe vizionarea”

Asta-i tot. Așteaptă să intre potențialii cumpărători în întalnire dupa care poți începe prezentarea mașinii.

Avantajele Vizionarii Online

    Experiență interactivă. Beneficiezi de o experiență de vizionare interactivă, similară cu o vizionare fizică

    Claritate și detalii. Vizionezi autoturismul în detaliu, având control asupra aspectelor pe care doresti să le inspectezi mai atent

    Comoditate. Economisești timp și resurse participând la sesiuni de vizionare de oriunde.

Interacțiune în timp real

Pune întrebări pe loc. În timpul sesiunii, ai posibilitatea să adresezi întrebări vânzătorului. De exemplu, poți cere să vezi starea banchetei din spate sau orice alt detaliu specific care te interesează.

Obține răspunsuri instantanee. Vânzătorul va răspunde imediat întrebărilor tale și iti va arăta detaliile cerute, asigurându-se că ai toate informațiile necesare.

Vizionare fizică rămâne recomandată

Deși optiunea de vizionare online în timp real oferă o perspectivă detaliată și interactivă, iți recomandăm în continuare să vizionezi fizic autoturismele, dacă este posibil. Vizionarea fizică îți permite să verifici aspecte pe care poate nu le-ai observa online și să ai o imagine completă a vehiculului.

Încerca acum vizionarea online!

Nu a fost niciodată mai simplu să participi la licitații auto! Încercarca noua optiune de vizionare online în timp real astăzi și descopera cât de ușor este să găsesti autoturismul dorit pe direktcar.

Vezi licitațiile

Întrebari frecvente

Nu, nu este necesar să descărcați nicio aplicație. Sesiunile de vizionare online sunt accesibile direct prin intermediul platformei noastre.

Da, în timpul sesiunii live, puteți adresa întrebări vânzătorului. De exemplu, puteți cere să vedeți anumite detalii specifice ale autoturismului, cum ar fi starea banchetei din spate.

Durata unei sesiuni de vizionare online poate varia în funcție de numărul de întrebări și de detaliile pe care doriți să le verificați. În medie, o sesiune poate dura între 15 și 30 de minute.

În prezent, funcția de vizionare online este disponibilă doar în timpul sesiunilor live programate. Vă recomandăm să vă programați din timp pentru a participa la sesiunea dorită.

Dacă întâmpinați probleme tehnice în timpul sesiunii, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport pentru asistență imediată. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai rapid.

Nu, sesiunile de vizionare online în timp real nu sunt înregistrate. Dacă doriți să păstrați anumite informații sau detalii discutate în timpul sesiunii, vă recomandăm să luați notițe sau să faceți capturi de ecran.

Cumpărătorii participă la sesiunea de vizionare online doar cu audio, nu cu video. Acest lucru permite cumpărătorilor să adreseze întrebări și să interacționeze cu vânzătorul fără a fi nevoie să fie vizibili pe cameră.