Destinația Ideală pentru Vânzarea Mașinii Tale SH - Direktcar.ro

Platforma de licitații auto – Destinația Ideală pentru Vânzarea Mașinii Tale SH

23 februarie 2024 Direktcar.ro - Destinația Ideală pentru Vânzarea Mașinii Tale SH Distribuie articolul

Vânzarea mașinii second hand este la fel de importantă ca și achiziționarea uneia noi, presupunând o decizie hotărâtă și asumată pentru a evita orice îndoială ulterioară.

Înainte de a publica anunțul de vânzare pe platformele online dedicate vânzărilor și licitațiilor auto, este crucial să pregătiți mașina pentru a atrage potențialii cumpărători.

Aceasta înseamnă o curățare detaliată și remedierea tuturor micilor defecte ce pot fi rezolvate rapid. 

În cazul unor defecțiuni majore, care nu pot fi remediate înainte de vânzare, este esențial să informați potențialii cumpărători.

Fotografiile mașinii SH trebuie să fie clare, realizate în lumină naturală și să acopere toate unghiurile pentru a evidenția fiecare detaliu important, inclusiv kilometrajul, motorul și starea anvelopelor.

Doar 2 pași simpli pentru a lista mașina rulatǎ pe Direktcar.ro

  1. Să completezi un formular cu toate detaliile despre mașină și să încarci fotografiile. Direktcar.ro verifică fotografiile pentru a se asigura că sunt conform standardelor de listare și cǎ oferă o imagine cât mai amplă asupra mașinii viitorilor potențiali cumpărători.
  2. Următorul pas, după verificarea anunțului,  este un checkout unde vei stabili ziua de închidere a licitației  și stabilirea zilei în care viitorii cumpărători pot vedea fizic mașina. Asigură-te că aceste date sunt corecte și cǎ ești 100% disponibil în aceste zile pentru a da dovadă de seriozitate în fața potențialilor cumpărători.

Procesul de vânzare al mașinii nu este doar simplificat, dar și optimizat: totul este online și este mult mai ușor de ales oferta cea mai avantajoasă pentru tine.

Avantajele vânzǎrii mașinii SH prin intermediul Direktcar.ro

1. Ai libertatea totală asupra vânzării

Toate aspectele privind ziua de vizionare și  ziua de închidere a licitației rămân la latitudinea ta. La fel, asupra prețului de vânzare: în momentul în care listezi mașina pe Direktcar.ro stabilești un preț de rezervare al mașinii, iar în cazul în care prețul dorit de tine nu este atins prin intermediul ofertelor, tu stabilești dacă accepți una dintre oferte sau nu.

2. Acces la un public mai larg

Prin intermediul platformei Direktcar.ro ai acces la un public mai larg de potențiali cumpărători, mașina ta fiind expusă mai multor oameni interesați de mașini second hand din întreaga țară, crescând probabilitea de a fi cumpărată.

3. Transparență în ceea ce privește procesul de vânzare prin platforma Direktcar.ro

Când vine vorba de vânzarea mașinii tale second hand, o platformă care oferă transparență totală în ceea ce privește vânzarea mașinii este tot ce-ți poți dori. 

Direktcar.ro este platforma ideală pentu tine dacă îți dorești control total asupra ofertelor primite pentru mașina ta rulată listată la vânzare: pe platformă îți apar ofertele nou apărute, dar și cât timp a mai rămas până la închiderea licitației auto.

Direktcar.ro îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, iar în caz că nu te descurci sau întâmpini dificultăți, echipa noastră de suport îți stă la dispoziție pentru aflarea tuturor detaliilor de care ai nevoie.

Ti-a placut articolul?
Dă-l mai departe

Loturi adăugate recent

Volkswagen Caddy
Lot 2769 2014 112,500 km Diesel
Volkswagen T5 Multivan
Lot 2762 2011 207,898 km Diesel
Volkswagen Passat Variant
Lot 2746 2006 315,000 km Diesel
Vezi toate licitațiile